مدرسة 6 أكتوبرالاعدادية بالوادى الجديد ادارة الخارجة التعليمية
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


تعليمى
 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 رولز القرفة

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
sahror123




المساهمات : 2
تاريخ التسجيل : 14/03/2011

رولز القرفة Empty
مُساهمةموضوع: رولز القرفة   رولز القرفة I_icon_minitimeالسبت أبريل 02, 2011 12:05 pm

المقادير للعجين
----------
...ا م ك خميره 3/4 كوب ماء دافئ 3 كوب دقيق 1 بيض 1/2 كوب عسل
االحشو
-------
1/2 كوب سكر 2 م ك زبده فى درجة حرارة الغرفه 1 م ك قرفه مطحونه 1/2 كوب زبيب اى مكسرات عندك
االفوندان
--------
1 م ك ماء كوب سكر بودره منخول 1 م ك عسل نحل
الطريقة
-------
هتدوبى الخميره فى 2 م ك ماء دافئ وم ص سكر لغاية ما تتفاعل وتتخمر
هتخلطى الدقيق مع البيض والعسل وتحطى عليهم الخميره وتعجنى لغاية ما يبقى العجين املس وتقدرى تشكليه وفى نفس الوقت ميلزق
سيبى العجينه دى تتخمر 45 دقيقه فى مكان دافى وغطيها
بعد ما تتخمر افرديها على شكل مستطيل يكون فى سمك 1 سم..وادهنى العجينه دى من على الوش بالزبده ورشى بعد كده السكر والقرفه والزبيب والمكسرات
هتبدئى بعد كده تلفى العجينه دى حوالين بعضها زى الاسطوانه..(بعد ما تبقى مستطيله قطعيها لحلقات سمكها حوالى 5سم
ادهنى الصينيه زبده ورصى فيها السينامون رولز..وغطيها وسيبيها تتخمر تانى 45 دقيقه
حطيها فى فرن 180 درجه مئوى لغاية 25 دقيقه او لغاية ما تحسى انها نضجت
طريقة الفوندان
----------
هتخلطى الميه مع السكر والعسل فى وعاء بالمعلقه وحطيهم على النار وقلبى لغاية ما يبقى الخليط متجانس وتقيل..
ااول ما يطلع الرولز من الفرن هتزينيه بالفوندان..
مع تحياتى
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
Admin
Admin
Admin


المساهمات : 24
تاريخ التسجيل : 01/08/2009

رولز القرفة Empty
مُساهمةموضوع: ممتاز   رولز القرفة I_icon_minitimeالأربعاء أبريل 06, 2011 12:26 am

جمييييييييييييييييييل
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://6october.rigala.net
 
رولز القرفة
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
مدرسة 6 أكتوبرالاعدادية بالوادى الجديد ادارة الخارجة التعليمية  :: المنتديات العامة :: منتدى الجودة :: الاقتصاد المنزلى-
انتقل الى: